Stockprodukter

Stockbord


vi tillverkar handgjorda stockbord och bänkar till försäljning. Ett standardstockbord eller bänk är 2 meter långt och borden har 2 bänkar. Borden kan fås både med eller utan tak.


Borden utan tak tillverkas i 100% trä. Inga spikar eller skruvar, endast stockar med plugg och kil. Som standard är borden obehandlade men vi kan även erbjuda bord som är behandlade med valfri produkt, t.ex. linolja eller tjärolja. Materialet som används är Åländsk tall eller gran till borden samt rundstav och kil till pluggar i motsvarande material. Och plugghålen behandlas med tjära för att förhindra röta.


Takens stomme tillverkas av lokal tall eller gran, själva taket tillverkas däremot av antingen plåt eller shingel. Andra typer av tak kan även tillverkas enligt förfrågan.


Även andra specialbord kan byggas enligt önskemål. (t.ex. extra långa eller breda)


Förutom stockbord tillverkas också stockbänkar, både med och utan ryggstöd.Leverans


Borden byggs på plats, och levernans inom fasta Åland ingår. Och för en extra summa kan transport till skärgårdskommunerna eller till öar och platser utan bilväg också ordnas.


Bänkar levereras färdiga inom Eckerö eller hämtas på Eckerö eller i Mariehamn. För transporter till övriga Åland tas en extra avgift ut. Beställer man bord och bänk eller fler bänkar till samma plats så ingår leverans av bänkar.


Priser finns här


I och med att borden tillverkas av stock på beställning är det en viss leveranstid på borden. Beställningar innan sista mars leveras innan midsommar samma år, beställningar efter det kan tas emot i mån av tillgängligt material. Om material ej finns så levereras produkten sommaren efter.


Platser där borden finns att se på offentlig plats är utanför Käringsunds viltsafari, Käringsunds gästhamn, Böle badstrand och utanför Hammarbo.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera