Fiske

Fiske


Vi har ett brett utbud av fiskeupplevelser för alla från nybörjare till proffs. Våra turer är anpassade efter säsongen och väder för att alltid maximera chansen att få fisk.


Som tillägg till alla turer kan man få dagens fångst till middag.


I alla turer ingår all fiskeutrustning, båt, guide, dricksvatten och all nödvändig säkerhetsutrustning. I heldagsturer ingår även matpaket.


Havsfiske


Havsfiske med lättare pilkar och bottenmeten efter de mera kustnära arterna som t.ex. torsk och sej. Turen går antingen inomskärs eller just utanför fjordarna och kan köras i de flesta väder. Arter som brukar fångas är: torsk, sej, makril, lubb, långa och kolja. Även arter som t.ex. hälleflundra, bleka, havskatt, vitling och kungsfisk är relativt vanliga.


Turen kan köras som heldag eller halvdag

 

Turen är lämplig för både nybörjare och proffs


Artjakt


En tur med haspelspön främst på grunt vatten. Vi försöker fånga så många olika arter som möjligt, oftast med olika typer av bottenmete, drag och hecklor. Havet hyser så många olika arter att man aldrig riktigt vet vad som kommer att nappa.


Turen kan köras som heldag eller halvdag


Turen är främst lämplig för de som fiskat förut.

Havsfiske för barn


Ta med barnen på en kort fisketur inne i fjordarna. Vi fiskar med lätta spön och lätta pilkar främstfter mindre fisk. Turen tar 2-3h och varje barn skall ha en vuxen med sig i båten.

Turen lämpar sig för barnfamiljer med eller utan erfarenhet av fiske.

Djuphavsfiske


Havsfiske med tunga spön och tunga pilkar, jiggar eller bottenmeten ute på öppet hav. Detta är turen som har störst chans att leverera de riktiga bjässarna. Fisket riktas främst efter kungsfisk, stor torsk, sej och hälleflundra. Men även andra arter kan förekomma.


Turen kan köras som heldag eller halvdag

 

Turen är väderkänslig och rekomenderas främst för erfarna fiskare.

Makrilltrolling


Vi kör trolling med stingsillar och hecklor riktat främst efter makrill. Makrillen kan förekomma i stora stim och ofta hugger det många på samma gång. Speciellt de lite större makrillarna är mycket stridbara.


Körs som halvdagstur


Turen lämpar sig speciellt för nybörjare.


Krabbfiske


Krabbfiske är en specialtur, vi lägger ut tinor på eftermiddagen och far sedan ut och vittjar dem tidigt på morgonen dagen efter. I turen ingår nykokt krabba till lunch.


Turen är lämplig för alla.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera